Milletvekili Öztaylan'a göre

Milletvekili Öztaylan

Belediye Başkanı Sedat Pekel, suçluların telâşı içinde






AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, öğretmen evinde düzenlediği basın toplantısında, Belediye Başkanı Sedat Pekel, otel inşaatı nedeniyle yaptığı, bizim de üzerine gittiğimiz ek sözleşme konusunda suçluların telâşı içinde” dedi. Bu ek sözleşmede yolsuzluk aramadıklarını, ancak eksik ve ihmallerin bulunduğunu öne süren Öztaylan, konuyla ilgili incelemelerin, gerçeği ortaya çıkaracağını açıkladı.

23. Bandırma Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali sırasında, iki dansçı kızın gösterinin, yaygın ve yerel medyada erotik şov” olarak yer alması üzerine Başkan Pekel'in, bu durumu marjinal bazı kişilerin tepkisi” şeklinde göstermesinin üzüntü verici olduğunu, bu nedenle de kendisini kınadığını vurgulayan Öztaylan, şunları söyledi:

CHP'li belediyenin, çöp konteynerlerinin boyanması dışında kente kazandırdığı en küçük bir hizmet veya yatırım yoktur. Zaten bu nedenle de, festivalde Bandırma'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kurdela kestirecek tek yer olarak uzun süredir kullanılan CHP ilçe binasının açılışı yaptırılmıştır. Dilerim,  aslen Manyaslı olan Sedat Pekel, hiç olmazsa kalan son iki yılı içinde, Bandırma'ya hizmet etmeyi aklına getirir.”

Bomba haber haftaya

Bandırma Belediyesi ile ilgili olarak hazırladıkları bir araştırmayı da Bomba, yakında patlayacak. Ancak bu konuyu, şimdi değil, haftaya cumaya açıklayacağım” diyerek dile getiren Öztaylan, gazetecilerin ısrarlarına karşın Şimdi olmaz. Haftayı bekleyin” şeklinde yanıtladı.


Havutça'nın il önergesi şov nitelikli

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili, önümüzdeki günlerde Bandırma'nın il yapılması konusunda bir yasa önerisi vereceğini, bu önerge için de diğer Balıkesir Milletvekillerinin de imzasını alacağını söyledi. Siz, bu önergeyi imzalayacak mısınız?” şeklindeki soru üzerine şunları söyledi:

Benim, daha önce Bandırma'nın il olması konusunda TBMM Başkanlığı'na verdiğim, henüz kadük olmayan bir yasa önerim zaten var. Şu anda hükümetin gündeminde, ilçelerin il yapılması konusu bulunmuyor. Bu nedenle Namık Havutça'nın, şova yönelik bu önergesine imza koymayacağım. Ancak şu konuyu da merak ediyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, festivalin açılışında halka seslenirken, acaba neden, iktidara geldikleri takdirde Bandırma'yı il yapacakları konusunda söz vermedi?”

Öztaylan'dan önce AKP İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Bora Öziş de bazı konular hakkında bilgi verdiler.







demokrat58
8.06.2012 15:30:05
İktidar bir zamktır...O zamk bir bitsin,siz o fotoğrafı o zaman bir seyreyleyin bakın...Erk nelere kadir değil mi.Ne güzel bir tablo;tüm partilerin neferleri aynı potada güleryüzle arz-ı endam ediyorlar.Eh ne diyelim vatana ,millete ve ikballerine hayırlı olsun.Sebat edenler mi;onlara günümüzde ya aptal,ya statükocu diyorlar.Ey güzel ülken sen ne münbit bir coğrafyasın.Saygı ve dua ile...

sibel Değirmenci
9.06.2012 22:40:49
FOTOĞRAFA BAKIYORUM HERKES RANT PEŞİNDE,ÖZTAYLAN DYPDEN AKPARTİYE GEÇTİEŞREF KASAPOĞLU,GÖKSEL KARLAHAN CHPDEN AKPARTİYE GEÇTİ.HIZLI SOLCU BORA ÖZİŞ HOCAMI OLDU AKPARTİYE GEÇTİ,BUNLAR NERDE RANT VAR ORADA BUNLAR AKPARTİLİ DEĞİL BAŞBAKANA MEKTUP YAZIP BŞLDİRDİM

fikri
10.06.2012 08:14:21
Ben sanmıyorum Türkiyede başka bir ilçede yada ilde böyle kısır çekişme olsun havutça ve öztaylan enerjilerini birleştirseler bandırmayı il yapmak için beraber çalışsalar olmazmı olmaz kahranlık diğerine gçer yoksa merak etmeyin her ikinizde bu gidişle siyasi mefta olacaksınız

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı